Elada.info

Социалните мрежи станаха неизменна част от живота на българина. В своето развитие непрекъснато се добавят нови и нови приложения – текстове,игри,хороскопи и т.н. Те станаха и важна част от бизнес пейзажа – променят онлайн пространството от една статична уеб страница до жива мрежа от свързани индивиди, които споделят своите идеи, интереси и опит. Разбира се това не бива да бъде основополагащо, тъй като повечето хора използват социалните мрежи с определена цел и когато желанието не отговаря на предложеното, поради натрапчива реклама или други дейности, хората започват все по-рядко да посещават съответната уеб страница.

Elada.info е социална мрежа с точно определена цел, което според мен е едно от най-големите й предимства. Тя ни дава възможност бързо и лесно да открием информация, от която се нуждаем, да споделим свои бизнес идеи, новини, предложения и т.н. Най-прекрасното нещо, което открих в тази социална мрежа е, че не се налага да се лутаме сред хилядите приложения, всичко е подредено и стилизирано и предлага удобен и лесен достъп до желана информация. Elada.info има и още предимства – предоставя неограничена възможност за публикуване на връзки от различни сфери на живота – от дребни битови до актуални и глобални теми.

Дизайнът на уеб страницата е стилен и изискан, не е натрапчив в цветовата си гама. Съчетанието между синъо и оранжево е естетически изпипано и допринася за последващото посещение на потребителите. Категоризирането на публикуваните връзки „Страници“, „Най- нови връзки“, „Топ новини във Всички“, „Най- популярни“ дава възможност за бърза ориентация и запознанство с най- актуалните проблеми и новини. Гаранция за последващи посещения в страницата на Elada.info се постига посредством периодичното добавяне на нови връзки с различна тематика.

Като цяло социалните мрежи, в частност Elada.info, дават различни ползи за компаниите и потребителите. Но разбира се трябва да се отбележи фактът, че те трябва да се ползват според предназначението си. Затова съм радостен, че съществува сайт като Elada.info, където информираността и актуалността са на първо място.

УСПЕХ !

4 коментара

Filed under Elada

4 responses to “Elada.info

  1. Благодаря за хубавото ревю, написано от потребителска гледна точка 🙂

  2. Сияна

    Много добре казано! 🙂

  3. Харесва ми много останах във възторг от прочетеното

  4. Добре се е получило 🙂

Вашият коментар